En lægeklinik skal have tilladelse til at have patienter fra regionen. Klinikken her har overtaget tilladelserne fra to klinikker, hvis læger nu er gået på pension. Hvis du er patient fra en af de to klinikker, har vi automatisk fået din journal derfra.

Hvis du kommer fra andre praktiserende læger, får vi ikke automatisk din journal. Vi beder dig derfor selv kontakte din tidligere læge og bede dem sende journalen til os. Du er også velkommen til at ringe i sekretærens telefontid, så hjælper vi dig. Du skal også oprette en profil hos os, hvis du vil bruge vores selvbetjeningsløsning til at bestille tid, forny medicin med mere. Læs mere om brugeroprettelse her

Hvis du har skiftet fra denne klinik til en anden læge og ønsker din journal overført til den nye læge, kan du give os besked om, hvor journalen skal sendes hen.

Er du allerede patient hos os, men får ny adresse, får vi automatisk besked via Folkeregistret. Kontakt os venligst hvis du får ny e-mailadresse eller nyt telefonnummer, så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig.