Du kan bestille tid hos os elektronisk eller per telefon. Der kan ikke bestilles tider via e-mailkonsultation.

Hvis du booker tid online, er det vigtigt, at du vælger den rigtige titel til konsultationen.
Det kan f.eks. være Børneundersøgelse 1 år med vaccine, Kørekortsattest eller 2. graviditetsundersøgelse. Det er for at sikre, at vi ved hvad konsultationen handler om og at vi får sat passende tid af.

Hvis du skal have tid til attest fra f.eks. kommunen, et forsikringsselskab eller Udbetaling Danmark, skal du kontakte os telefonisk for tidsbestilling, så vi får afsat nok tid til konsultationen.

Du bedes melde afbud, hvis du ikke kan komme til en planlagt konsultation. Ring til os, hvis det er afbud på dagen.

Elektronisk

Log ind i Selvbetjening eller brug appen ”Min Læge” på din telefon elle tablet.

Telefonisk

Klinikkens telefon er åben kl. 8.00 – 12.00. Efter kl. 12.00 er der kun åbent for akutte henvendelser.

  • Har du behov for at blive set af en læge på dagen er det derfor en stor fordel, at du ringer om morgenen i lægernes telefontid kl. 8.00 – 8.45. Og ellers til sekretæren kl. 8.45 – 12.00 (pause i telefontiden kl. 10.15 – 10.30)
  • Ved ikke-akutte problemer bestilles tid i sekretærens telefontid dagligt kl. 8.45 – 12.00 (pause i telefontiden kl. 10.15 – 10.30)
  • Ved akutte henvendelser mellem kl. 12 og 13 kan der ringes på vores akutnummer. Akutnummeret oplyses på vores telefonsvarer, når du ringer til os.

Akutte henvendelser efter kl. 13.00

Klinikken er en del af en vagtring. Det vil sige, at flere lægeklinikker på Frederiksberg er gået sammen om på skift at være tilgængelige for akutte henvendelser fra hinandens patienter efter kl. 13.00.

Ringer du til klinikken efter kl. 13.00, vil du på telefonsvareren blive informeret om, hvilken af lægeklinikkerne, der har vagten den dag. Kontaktoplysninger på læger i vagtringen findes også her

Akutte henvendelser efter kl. 16.00

Ved akutte problemstillinger på hverdage mellem kl. 16.00 og 8.00, i weekender og på helligdage kan du kontakte regionens akuttelefon på telefonnummer 1813.

Ring altid 112 ved livstruende situationer.